Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akit felvettek MOME animációra...

Akit felvettek MOME animációra (NEM önköltségesre) ahhoz lenne egy két kérdésem (?)

Figyelt kérdés

Először is, szükséges leérettségizni vizuális kultúrából? Ha igen, akkor emelt vagy közép szinten?

Olvastam valami fordulókat a felvételivel kapcsolatban, de nem teljesen értem, ez arra vonatkozik, aki jelentkezik, vagy akinek megvan az X pontszám az Egyetemre? Úgy értem, hogy ezt egy felvételizőnek is meg kell csinálni vagy ez egy "szűrés" a felvettek közül?

Kell-e előképzettség? (Valami okjs képzés vagy ilyesmi?)

Mennyire kell jól rajzolni? Nem azért kérdezem, szerintem a koromhoz képest nem rajzolok rosszul (17 éves vagyok, és kb 5 éves korom óta firkálgatok :,D) de kíváncsi vagyok.

Akit felvettek, hogy lett meg a megfelelő pontszáma? Miből érettségizett?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. júl. 23. 21:00
 1/2 anonim válasza:
100%
Heló, nem az érettségi pontok számítanak a felvételinél, hanem az utolsó fordulóban kapsz pontokat és az alapján vesznek fel. 3 forduló van általában (ha jól tudom most kimaradt 1 a vírus miatt) és az első kettőben szűrik az embereket, hogy ki juthat tovább a következő fordulóba. Az elsőnél online kell feltölteni az anyagokat, a másik kettőnél pedig be kell menni személyesen. Az előképzettség hasznos lehet, pl. valamilyen animációs tanfolyam, de nem kötelező és a rajztudás is elég fontos, lehetőleg a saját stílusodban.
2020. júl. 24. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat ❤️😊
2020. júl. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!