Mit gondoltok az idei ponthatárról? Felvettek, ahova szerettétek volna?
Az megvan, hogy az ELTE-n vagy 2 éven àt nem indult el az igazságügyi igazgatás/munkaügyi szak?
Most ismét indul, méghozzá k_rva alacsony ponthatárral....ezt nem hiszem el...rendszeresen megjelöltem...vagy 440 felett volt, vagy nem indult...ezekbőp kifolyólag nem jelöltem be és nézd meg!
Francért kell Jolly Joker-t játszanu itt Magyarországon a felvételin!
Berlinben tanul az egyik barátnőm, tök màs a rendszer!
Ez a zsákbamacska hihetetlen@
Utolsó, miből emelteztél?
Egyébként ha van emelt angolom és mellette egy közép, szintén angol nyelvvizsgám, akkor kapok plusz 25 pontot az utóbbiért? Vagy ilyen emelt érettségi esetében, ha 60 fölötti a százalék, nem jár plusz a nyelvvizsgáért??
Hát szerintem egy-két helyen durván alacsonyak a pontok. Debrecen orvosi 399? Hát bocs, de így minden h.lye bekerül.
Van aki majd akkor rájön, hogy az alacsony ponttól még nem lesz könnyű az adott szak, de van akinek épp elég az hogy bekerüljön, aztán átevickél az egyetemen. Szerintem elég igazságtalan így.
Nem biztos, hogy azért máris hülye valaki, mert nem 500 pontot ért el ebben a keresztül-kasul pontszámításos felvételiben.
Èn végig kitünő voltam biológiából és kémiából, aztán 11.osztályban jött a tanárváltás és egy pofára osztályozó, borzalom jött az előző tanárunk helyett, matekkal ugyanez. A mienk másik tagozaton tanuló évfolyamot vett át és kaptunk egy borzalmas nőt, aki eleve utált engem és tanítani sem tudott.
Nem vihettem a tanulmányi pontjaimat.
Aztán érettségin annyira izgultam, hogy szó szerint lefagytam az emelt szóbelin, pedig tudtam az anyagot, csak megtörtént váratlanul, nagyon ciki volt és ez levitte a pontjaimat.
Nem eszerint kéne eldönteni valakiről, hogy érdemes-e bizonyos dolgokra.
Külföldön írnod kell egy motivációs levelet, behívnak interjúra, lehet vizsgázni is fogsz és ennyi. Kiszűrik, ki az odavaló.
Ez a rendszer, ami itt van, nagyon korrupt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!