Meddig kellett az egyetemeknek postára adni a leveleket?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 10:52
1/10 anonim válasza:
szerintem már kellett, elvégre már aug. van. A posta azért elég lassú főleg vidéken.
2/10 anonim válasza:
Én úgy tudom aug.2-ig, szóval én mára, vagy holnapra várom. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Akiket ismerek már mindenki megkapta csak én nem és kezdek izgulni, mert szeretnék menni gólyatáborba meg ilyenek de ha nem kapom meg akkor nem tudok jelentkezni. (PTE ÁOK)
2010. aug. 3. 11:47
7/10 anonim válasza:
Elvileg az oktatási hivatal is küld 1 levelet amibe a diákigénylés van benne és aug. 5ig kell visszaküldeni és ma már 3.-a van....nekem se jött még az meg
8/10 anonim válasza:
PTE-s leszek, még nekem se jött meg, meg egy másik ismimnek se, aki szintén PTE-s lesz. Szóval nyugi. :)
9/10 anonim válasza:
én SZTE-s lszek, már a múlthéten megkaptam
10/10 anonim válasza:
PTE-s leszek én is, és tegnap megjött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!