Felvételi jelentkezés visszavonása?
Jelentkeztem Felvin egy szeptemberben induló képzésre, de máshogy alakultak a dolgok és már nem szeretnék idén jelentkezni. Tudom, hogy július 9-ig lehetett sorrendet módosítani, törölni stb.
Nekem viszont sajnos a napokban dőlt ez el, és valószínűleg fel fognak venni a helyre, ahova jelentkeztem.
Ilyenkor tudok még valamit tenni? Pár nap múlva hirdetik ki a pontszámokat és Felvin már nem tudom törölni. Vagy annyi elég, ha nem iratkozok be az egyetemre? Lesz valami következménye? (Ezt szeretném elkerülni, mert úgy tudom, akkor elveszem valaki elől a helyet...)
Előre is köszönöm a válaszokat!
GTI baromi nepszeru szak szoval igy igen eselyes hogy sajnos kiszoritottal valakit.
Kovetkezmenye nincs egyaltalan ha nem mesz el beiratkozni , akkor nem. Ennyi. Max meg annyi esely van hogyha tobben nem mennek el talan hirdet a szak potfelvetelit bar azt csak onkoltseges formaban.
Igen, ezért szerettem volna ezt elkerülni... Köszi, ment a zöld kéz.
Lehet csak én egyszerűsítem le a dolgokat, de ezt szerintem nem lenne annyira nehéz elintézni még most se. Törlöm/törlik teljesen a jelentkezést a rendszerből és kész. Sok múlhat ezen, és most baromi rossz érzésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!