Miért nem alapítanak Magyarországon egy Globális Egyetemet, amely minden szakot tanítana? Magyarország miért nem használja ki e szempontból helyzeti előnyét?
A fejlődés felé kell fordulni, nem pedig vissza a feudalizmusba törtetni. Teszi ezt talán épp egy magyar egyetem.
A jövő a globalizmus, a high-tech világ, a kiegyensúlyozottság, a globális demokrácia, az áttekinthetőség, az ellenőrzöttség, az egyenjogúság. Nem pedig a nácizmus, se nem a fasizmus, se nem a rasszizmus, se nem a megkülönböztetés.
Magyarországnak demokratikus vezetésre és demokratikus oktatásra van szüksége. Nem pedig a parittyás őskorra. Se nem annak jelenkori oktatására.
Elüttem szólónak. Igazad van.Volna miben felykődni környezetvédelem szempontjából. Csak meg kell nézni azu útszéleket vidéken. Oda hordják ki a hulladékjukat a városiak, falusiak. Tehát gond van az oktatással, és az ellenőrzéssel.
A kommentelőnek jó volt e kérdése, véleménye. Ebből jut eszembe, mennyit költ a Magyar Állam természetvédelemre?
Ezt akartam írni:
Előttem szólónak. Igazad van.Volna miben fejlődni környezetvédelem szempontjából. Csak meg kell nézni az útszéleket vidéken. Oda hordják ki a hulladékjukat a városiak, falusiak. Tehát gond van az oktatással, és az ellenőrzéssel.
A kommentelőnek jó volt e kérdése, véleménye. Ebből jut eszembe, mennyit költ a Magyar Állam természetvédelemre?
Mi nem csak a természetvédelem divatos címszó alatt védjük/védtük a természetet.
A jelen adatoknak utána kell nézned, nem hiszem, hogy lenne a gyk-n erre vonatkozó statisztika.
Látom, hogy jól informált vagy.
Légyszives adj néhány linket, információt. Szívesen elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!