Mesterképzés pontszámok?
Van még rajtam kívül valaki, aki nem tudja, és nem is látja a felviben, hogy hány pontot ért el mesterképzésen?
Hívtam a felvit is, az egyetemet is többször is, ígérgették, hogy a sorrendmódosítási határidőig látni fogom, de semmi :( a jelentkezésemmel is minden rendben van.
Köszi előre is annak, aki válaszol.
Köszi a válaszokat! :)
Nekem az egyetem azt ígérte, hogy ma legkésőbb látni fogom, és a sorrend módosítás miatt jó is lett volna :/ remélem, hogy holnap azért megtudom :)
Nekem a tobbletpont meg csak tovabbitva lett feldolgozasra pedig pont 2 hete kuldtem de elvileg ezzel nincsen problema, mert a mai nap utan is meg fel fogjak dolgozni az adatokat.
Csak az a vicces, hogy mivel nem volt normalis erettsegi most 1 honappal elorrebb vannak a feldolgozasok teren es meg igy is baromi lassuak. :D
Bizonyos szempontból nekem mindegy, hogy holnap megjelentetik-e a pontszámomat, mert ezek függvényében akartam sorrendet módosítani :D
Sajnos sosem működött úgy a rendszer ahogy kellett volna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!