Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik szerint az amerikai...

Akik szerint az amerikai oktatás jó azok sose tanultak itt?

Figyelt kérdés

Cserediákként voltam kint és a középiskoláik eszméletlen könnyűek,az SAT még az érettséginél is könnyebb volt ráadásul sokkal tönn az "érdekes arc"

Iskolai lövöldözések nem ritkák

Hozzáteszem,hogy public school,nem pedig fizetős magániskola

2020. júl. 6. 12:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
6-os a nemzetközi teszteken az amerikaiak a magyaroknál és kb minden európainál rosszabbul szerepelnek szóval ezzel a saját állításod ütöd
2020. júl. 7. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy lepontozol és csak szajkózod tovább a hülyeségedet, a véleményem nem változik. Én nem csak egy cserediák voltam, hanem több évtizede itt élek. Semmivel nem értelmesebb nép a magyar. Sőt.
2020. júl. 8. 08:09
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
A nyugati iskolákat pedig pont nem én szóltam le. Én azt írtam, hogy azoknál sem a magolás számít, hanem a fontosabb kompetenciák. Amik a magyar oktatásban nem igazán vannak jelen.
2020. júl. 8. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Magyarország pedig igenis USA mögött áll.

[link]

2020. júl. 8. 08:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
De azt hiszel, amit akarsz. Nincs jelentősége.
2020. júl. 8. 08:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Soha nem éltél az USA-ban mert akkor nem magyar idő szerint írnál reggel 8-kor meló előtt

Ez ott hajnali 2 :D

2020. júl. 8. 14:32
 17/19 A kérdező kommentje:

14-es elvileg az USA előtt van

[link]

2020. júl. 8. 14:37
 18/19 A kérdező kommentje:

A pisa tesztet szerintem kb senki nem veszi komolyan :D

De mondom ha az USA-ban élnél nem magyar idő szerint írnál reggel munkába menet előtt :D

Meg ha évtizedek óta ott élnél akkor azt se tudnád mi ez az oldal,kérlek ne nézd már ennyire hülyének az embereket,egy sima munkás vagy aki arról álmodik,hogy kijut oda raktárba pakolni

2020. júl. 8. 14:39
 19/19 A kérdező kommentje:

6-os

Amerikában kb minden tanultabb fehér szülő magániskolába járatja a gyerekeit mivel a közoktatás nem felel meg a minimális követelményeiknek sem

2020. júl. 11. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!