Már megkaptátok a diplomátokat, amit annó nem, mert nem volt nyelvvizsgátok? Ha igen, hol végeztetek és mikor?
akkor is ha már elfogytak a félévei.
kapásból 4 ismerőst tudok, akinek elfogytak a főiskolai évek során az évei, mind a 12. Aztán ugye költséges lenne, beadták államira más iskolába, soha a kutya sem kérdezte meg tőlük, vagy néztek utána, hogy elfogytak-e az állami éveik. Ezért fura ez, amit mondasz. Simán még 4 félévet mind elvégeztek ingyen, támogatva az mscn.
Minek emiatt generálni a feszültséget meg a konfliktust?
Én nem tartozom ide, mert nekem volt nyelvvizsga, már a felvételivel, így kézhez kaptam a záróvizsgát követően.
De nem értem ezt a hisztit, szerintem sem kellett volna így szavazatokat szerezni. Azonban aki megkapta, hát istenem, egészségükre. Egy nyelvismerettel kevesebb a tudások, tehát nem jártak olyan jól, ettől nem lesznek előnyben a piacon.
Nekem egy felsőfokú és egy szakmaival bővített kellett a diplomámhoz.
Az első két szemeszterben 0 darab nyelvóránk volt. Az csak arról szólt, hogy kiessél. Viszont tanultam és megcsináltam. Szarul esik, hogy azok is megkapják akik nem dolgoztak meg érte. Az utolsó afrikai bevándorló is beszél már angolul, ebből kifolyólag nem tartom helyesnek ezt a döntést. Egy diplomás ember legyen már képes egy angol középfokú nyelvvizsga elvégzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!