Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Már megkaptátok a diplomátokat...

Már megkaptátok a diplomátokat, amit annó nem, mert nem volt nyelvvizsgátok? Ha igen, hol végeztetek és mikor?

Figyelt kérdés
Mindenkit felpontozok, aki válaszol. Egerben és Nyíregyen végeztem 2014 ben és 2015 ben. Egyik helyről semmi, pedig első nap eladtam a kérelemet. Nézem a facen a velem végzett vagy közel azonos időben végzetteket itt és más fősulikon, egyetemeken, szinte mindenki megkapta. Számomra érhetetlen, hogy velem direkt kics.sznek vagy esetleg van olyan más is, aki 10 éven belül végzett és olyan szerencsétlen, mint én, hogy nem küldik neki.
2020. júl. 5. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

akkor is ha már elfogytak a félévei.

kapásból 4 ismerőst tudok, akinek elfogytak a főiskolai évek során az évei, mind a 12. Aztán ugye költséges lenne, beadták államira más iskolába, soha a kutya sem kérdezte meg tőlük, vagy néztek utána, hogy elfogytak-e az állami éveik. Ezért fura ez, amit mondasz. Simán még 4 félévet mind elvégeztek ingyen, támogatva az mscn.

2020. júl. 5. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, nálunk benne volt neptunban az elvégzett félévek száma..
2020. júl. 5. 14:55
 13/18 A kérdező kommentje:
itt senkinek semmi nem volt benne. Másik suliban végeztünk-más város, ez lehet mögötte.
2020. júl. 5. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Az egyik diplomám én is Nyíregyen szereztem nálunk ott volt neptunban. Bár nem mindegy hogy te a Nyíregyi fősulira vagy az Egészségügyi karra jártál. Én az utóbbira.
2020. júl. 5. 15:23
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Minek emiatt generálni a feszültséget meg a konfliktust?

Én nem tartozom ide, mert nekem volt nyelvvizsga, már a felvételivel, így kézhez kaptam a záróvizsgát követően.

De nem értem ezt a hisztit, szerintem sem kellett volna így szavazatokat szerezni. Azonban aki megkapta, hát istenem, egészségükre. Egy nyelvismerettel kevesebb a tudások, tehát nem jártak olyan jól, ettől nem lesznek előnyben a piacon.

2020. júl. 5. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanott lesznek, mint mindenki más, csak mások dolgoztak érte, ők meg nem. És igenis ez igazságtalan. Egy nyelvvizsga nem kevés, kettő meg pláne nem. Senkinek nem hullik az ölébe 2 nyelvvizsga. Csak az ilyeneknek...
2020. júl. 5. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

Nekem egy felsőfokú és egy szakmaival bővített kellett a diplomámhoz.

Az első két szemeszterben 0 darab nyelvóránk volt. Az csak arról szólt, hogy kiessél. Viszont tanultam és megcsináltam. Szarul esik, hogy azok is megkapják akik nem dolgoztak meg érte. Az utolsó afrikai bevándorló is beszél már angolul, ebből kifolyólag nem tartom helyesnek ezt a döntést. Egy diplomás ember legyen már képes egy angol középfokú nyelvvizsga elvégzésére.

2020. júl. 7. 20:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Van angol középfokú nyelvvizsgám, de a másikat nem sikerült megcsinálni. Szóval nem vagyok azért nulla.
2020. júl. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!