Corvinuson mennyire egyszerű kijutni Erasmus, illetve Campus Mundi pályázattal külföldre?
Figyelt kérdés
Milyen elemekből épül fel a pontozási rendszer? Illetve még annyit kérdeznék, hogy G/K -karosként más-más partnerintézménybe lehet-e menni?2020. júl. 4. 18:28
1/9 anonim válasza:
Egyetem alatt ki lehet jutni, de végzés után, ha külföldön szeretnél dolgozni, nem sok munkavállaló fog hanyatt esni a Corvinusos diplomádtól.
3/9 A kérdező kommentje:
Alapképzés alatti kiutazásról lenne szó, mesterképzést külföldön tervezek letenni.
2020. júl. 4. 19:49
4/9 anonim válasza:
1-es ha kijut oda akkor ő ott is fog tanulni 1 vagy 2 szemesztert...
De gondolom neked az MIT-ról van diplomád
5/9 anonim válasza:
Azok a corvinusos ismerőseim, akik lediplomáztak és utána külföldön szerettek volna dolgozni, elmentek először külföldre tanulni, mert (hiába hurrogjátok le az első válaszolót),a külföldi munkapiacon nem volt valami versenyképes csak a sima corvinusos diploma. A Corvinus amúgy sem egy világszerte elismert egyetem. Hazai viszonylatban épp elmegy, de a világszínvonaltól nagyon messze van...nagyon...
6/9 anonim válasza:
5-ös értem hogy 1000-2000.hely között van de most reálisan
Szerinted külföldön kb 250 országban mindenki top100-as egyetemen tanul?
Most reálisan :D
7/9 anonim válasza:
Tudtommal már nincs campus mundi
8/9 anonim válasza:
Btw, Corvinus teljesen ismeretlen külföldön, haza viszonylatban is maximum a vezszerv képzés ami kiemelkedő, bár az is Európán belül a 70. helyen van.
9/9 anonim válasza:
De most komolyan srácok
Van a világon 29-30ezer egyetem
Külföldön/világszinten ismert kb 20-30 egyetem
Most az kb 0,000001 százaléka
Ne mondjátok már hogy az egész világon mindenki oda jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!