Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kell fizetnem, ha kirúgnak...

Kell fizetnem, ha kirúgnak egy olyan egyetemről, ahol önköltséges voltam?

Figyelt kérdés

Lehúztam egy kis időt egy önköltséges semmire való képzésen, most pedig máshol tanulok már államin, de nem ez a fontos. Egy éve már passzív vagyok az első egyetemen, azaz eltelt 2 passzívom és elfogy a következő félévre (méltányosságival kaphatnék még 1et, de nem kell, nem megyek vissza). Nekem se időm se kedvem nincs az ország másik végébe átutazni hogy kiiratkozzak így az lenne a kérdésem, hogy van-e valami költsége, ha kivágnak?

Kérdeztem a TO-t de ők csak olyan megoldást tudtak, amihez nekem oda kell utaznom. Mondtam hogy erre nincs feleslegben 10 óra az életemből, szóval felejtsenek el, de ők csak a vállukat rángatták és valami kollégiumi pecsétért meg könyvtári igazolásért nyújtották a mancsukat. Nem is voltam kollégista, a könyvtárukat azt se tudom hol van. Minden díjat kifizettem még anno.

Megérné kivárni mi lesz? Egy lyukas fillért se akarok többet nekik adni, így is majdnem egy milliótól szabadítottak meg.

2020. júl. 1. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi anyagi vonzata. Egy szép napon küldenek egy levelet, hogy eltanácsoltak valamilyen okkal, ezt leszámítva semmi gondod nem lesz az egyetemmel.
2020. júl. 1. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!