Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor nem vettek fel?

Most akkor nem vettek fel?

Figyelt kérdés
Még májusban leadtuk egy jelentkezési lapot egy Szakiskolába. Tudni kell hogy én 9.-es vagyok. Na most figyeltem az oldalukat, és ott volt egy ilyen, hogy "ideiglenes felvételi rangsor", és ott voltak az OM azonosítók. Na most az enyémet sehol nem láttam. Akkor nem vettek fel? Mert ugye a beiratkozási időszak is jún. 22-24-ig tartott. Válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 25. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát voltatok beiratkozni?
2020. jún. 25. 23:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem, mert nem küldtek semmilyen levelet, hogy felvettek-e..

Azt mondták, valamikor küldenek.

2020. jún. 25. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel ez az eljárás nyolcadikosoknak szól. Ha abba az iskolába akarsz járni, oda kell menni és megérdeklődni, hogy zajlik az átjelentkezés menete.
2020. jún. 26. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már lezajlott a beiratkozás 8. osztályos vagy és nem kaptál levelet akkor egyértelmű hogy nem vettek fel.
2020. jún. 26. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
3# már voltunk és azt mondták hogy ki kell tölteni egy lapot, ami ott volt az oldalukon.
2020. jún. 26. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
És kitöltöttétek? Miről szólt az a lap? Lehet, hogy pont azért kellett kitöltened, mert felvettek, nem? Ha nem, akkor miért kellett kitölteni?
2020. jún. 27. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
6# ugye figyeltük a honlapjukat, es kiírták hogy maradt pár szabad hely. Es akkor hívtuk őket, es mondták hogy a honlapon megtaláljuk a lapot, amit ki kellett tölteni. El is postáztuk mar májusban, de még semmi.
2020. jún. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!