Miért kell az egyetemi beíratkozáshoz a saját névre szóló lakossági folyószámla száma?
Figyelt kérdés
Nekem még nincs folyószámlám és nem akarok feleslegesen nyitni egyet, hisz' ha nincs rajta pénz, akkor is kell kezelési költséget fizetni. Az egyetem miért kér ilen számlát?2010. aug. 1. 16:32
11/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy miért rossz az otp.
12/12 anonim válasza:
otp drága. internetbankos utalásnál minden alkalom 200 forint, csak egy kézpénzfelvétel van ingyen és az is csak saját otp-s autómatából, nincs lehetőség kamatot kapni a megtakarításra...
cibnél ingyenes a netes utalás bármelyik bankba, 3szor vehetsz fel ingyen kp-t, bármely autómatából, köthetsz hozzá megtakarítási számlát, amire most 5.5% a kamat ha minden hónapba beteszel rá 2ezer forintot...
utana kell nézni alaposan minden banknál, mert éves szinten sokezer forintot lehet spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!