Van ötletek hogy milyen szakdolgozat témát válasszak pszichológia hallgatóként? Bővebben lent
Második évvel végzem most, és még nyáron neki szeretnék fogni. Mindenképp munka/szervezetpszichológia terén szeretnék működni, szóval ezekhez kapcsolódó témát szeretnék. Valami olyat, ami picit különlegesebb, nem elcsépelt, esetleg nehezebb téma. Mert például stresszel kapcsolatos szakdoga minden évben nagyon sok van.
Gondoltam olyanra pl, hogy mi motiválja az embereket az állásuk választásakor (pénz, az adott állás szeretete, stb.), de ez szerintem túlságosan egyszerű lenne, meg nem is tudom hogy megfelelne-e. Milyen ötleteitek vannak?
Előre is köszönöm!
Ha másodéves vagy, akkor még úgyse kell ezzel foglalkoznod, és amúgy is a témavezetőd mondja meg, hogy mit vállal mit nem :D
Ha tényleg ezzel szeretnél foglalkozni, akkor szerintem nem itt kéne ötleteket kérni. Hidd el, ki tudsz valamit találni ;) De szakdoga téma úgyis csak negyedévre kell
Erdélyben lakom. Nálunk 3 éves az egyetem. Nálatok 4?:o ezt nem tudtam.
És ijesztő mert nekünk első évtől fogva fújják folyton hogy minél hamarabb érdemes neki fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!