Melyik kollégiumot ajánlanátok Pécsett?
Szerencsés helyzetben vagyok, hisz ha akarok, bármilyen körülmény mellett tudok aludni, tanulni, így engem elsősorban a kollégiumok közösségi élete érdekelne. Eddig bármely kérdésben láttam, ezt a témát csak felszínesen érintették a válaszolók, nem kielégítve ezzel a kíváncsiságom.
Tisztában vagyok vele, hogy az egyetemre nem szórakozni jár az ember, de nem szégyellem bevallani, hogy a legfontosabb éveimben igenis jól akarom érezni magam... Olyan részletekre lennék kíváncsi, amelyekkel biztosra mehetek, hogy egy laza, bulis, nyitott helyre tudom beadni a jelentkezésem.
(Mielőtt viszont félreértetek, nem orrba-szájba szeretnék orgiákat csapni a folyosón...)
Előre is köszönök minden választ! :)

Én megjártam három kolit Pécsett.
A Szántó volt a legjobb döntésem. 4-én vagyunk egy blokkban, teljes nyugi van, néha van egy-egy sörpong plusz havi minimum 6x szól a tűzjelző, mert valaki nem tud főzni vagy egyszerűen cseszik betartani a szabályzatot, hogy merre szellőztetünk.
Az UNIV is elég király, de ott van a Fashion, szóval a péntek esti nyugis szunyókálást el lehet felejteni, én az ötödiken úgy hallottam a DJ-t, mintha a konyhánkban tolta volna. De ott van közös mozizás, ami elég király meg hetente tartanak helyben edzéseket, ami szintén vonzó lehet annak, aki szeret mozogni:D
A boszi volt a harmadik. Hát hallod, van ott minden xD a külföldiek szeretnek bulizni (mellesleg többségében tudnak is, pláne az arabok szoktak jófejek lenni), de egy idő után sok tud lenni. Ott is folyton szól a tűzjelző, plusz szintenként 2 konyha van, ami úgy is néz ki🤢 Van pár bizarr mende-monda akörül a koli körül, de szerintem a felét valami élénk fantáziájú wannabe Petőfi költötte.
Egyik helyen sem utáltam lakni, de ha engem kérdezel a tuti sorrend a Szántóval kezdődik:D
Egy kolitól tarózkodom, az pedig a Later, de szerintem ezt a véleményt a legtöbb pécsis osztja😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!