Informatika érettségin a 2007-es vagy a 2003-as microsoftot kell használni?
Figyelt kérdés
Ami tavasszal volt, ott melyiket kellett? És ami idén lesz, ott melyik kell? köszi a válaszokat.2010. aug. 1. 12:59
2/8 anonim válasza:
Egyébként hol szeretnél tanulni? Nekem is ez lesz a felvételi tárgyam, ha gondolod írj.
3/8 anonim válasza:
sulikban általában még a régebbi 2003as van, és a tanárok se rajonganak az újért(én se szeretem), és sztem ritka, ahol a 2007es van,de persze előfordulhat.. ez sulinként változó, de úgy 90%ban a 2003as van
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :) Reméltem is, hogy a 2003-as lesz, mert a 2007-eshez nem nagyon értek. 70%-os, neked pedig írtam :)
2010. aug. 1. 13:05
5/8 anonim válasza:
2007es pedig jobb, először 2003ason érettségiztem, aztán 2007esen.
6/8 anonim válasza:
A mi sulinkban 2003-ast használtunk. Érettségi előtt kaptunk egy lapot és ott is nyílván a 2003-asat választottam ki. Szóval amelyiket választod.
7/8 anonim válasza:
Jól mondják, nálunk is adtak lapot, hogy ki min akar érettségizni. Választhattál operációs rendszert is (XP, Vista, 7, Linux), választhattál web-szerkesztőt (nálunk mindenki az NVU-t választotta), választhattál office-csomagot (Microsoft Office 2003, 2007, Open Office). Remélem, segítettem! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Húú, köszi mindenkinek a válaszokat :)
2010. aug. 1. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!