Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, ti hogyan...

Egyetemisták, ti hogyan oldjátok meg a munkavállalást?

Figyelt kérdés

Az itthoni légkör elviselhetetlenné, szó szerint toxikussá vált...szeretnék anyagilag függetlenedni minél előbb, hogy aztán albérletbe mehessek.

Viszont az a baj, hogy nem levelezős leszek, hanem nappali BA-s. 2 éve abba kellett hagynom, mert nem volt alkalmas az otthonom erre röviden. Tudom, hogy gyakorlatilag egész nap bent kell lenni hétköznap...Most újra kezdem és szeretnék tanácsot kérni!

Hogyan tudjátok összeegyeztetni? Hol találtatok munkát? Szinte mindenhol tapasztalat ( 1-3 év ) az elvárás vagy napi 8 óra...mcdonalds-ba nem szívesen megyek...voltam hasonló helyen diákmunkán...embertelen volt.

A koromnál fogva már nem tudok diákmunkásként keresni...ciki lenne.

Köszönöm! :(

2020. jún. 21. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:
96%

Nappalisként nehéz dolgod lesz. Maximum valami áruházba mehetsz kasszázni vagy árút pakolni. De ha egész nap egyetemen kell lenned akkor ezt vetesd el, mert annyit nem fogsz keresni hogy eltudd magad látni teljesen. Keress főállást, sokkal több lehetőséged lenne akár gyárba is 2 műszakba vagy 3 műszakba de ha mázlid van talán egy 1 műszakos dolog is összejöhet. Aztán menj levelező tagozatra és felejtsd el a nappalit, nem fog menni.

Én többször megpróbáltam, esélytelen volt normális melót találni. Vagy amit még bevállalhatsz hogy bérelsz egy szobát ahol többen vagytok lakásba és akkor a költségeid nem lesznek olyan veszélyesek és talán nappali tagozat mellett 4-6 órás állást találsz diákként, mert a munkáltatónak így érné meg csak ennyi időre alkalmazni, de így sem lesz egyszerű dolgod főleg most hogy válság van.

2020. jún. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!