4 évig jártam egy egyetemre, de nem végeztem el, 3. tantárgyfelvételre sem lett meg egy nagyon szivatós tárgy. A szüleim teljesen ki vannak akadva. Mit tegyek? Mit mondhatnék nekik?
4 éves volt a képzés, az utolsó szemesztert végeztem csak fizetősen, amit ők fizettek. 2 éve önálló vagyok, saját albérletet tartok fent, dolgozok.
Már 3.hete azt hallgatom, hogy én milyen idióta vagyok,ha nem csinálom meg az egyetemet, buta p*csa maradok, ha itt nem lesz diplomám, biztos a pasim sem akar egy debillel együtt lenni, és meg ne tudják, hogy átmentem más szakra (mert ez a terv, és ott megint ingyenes lennék)
Nem is megyek hozzájuk túl gyakran, de most a hétvégén muszáj volt. 2.5 napon keresztül sakkban tartottak lelkileg.
Csütörtökön lesz az utolsó lehetőségem, de még jobban levitték az önbizalmamat ezekkel a dumákkal.
Már rettegek attól, hogyan fogom elmondani, ha egyest kapok.
Lehet, hogy a szüleid Teáltalad akarják megvalósítani a saját tervüket, ami Nekik nem sikerült. Itt van a kutya elásva. Ha már nem laksz velük, ne törődj Vele, mit mondanak. A pasid meg nem azért fog elhagyni, mert elvégezted az egyetemet vagy sem, vagy ha igen, találsz jobbat is. Olyannal fölösleges együtt lenni, aki nem azért szeret, aki vagy.
Milyen szakra jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!