OKTV eredmények beszámítása?
Továbbtanulás szempontjából szeretném beszámítani az OKTV eredményemet, de a felvi valamiért elutasítja. Nem tudok rájönni, hogy miért.
Első alkalommal, az Oktatási Hivatal oldalán található rangsort küldtem el. De elutasították arra hivatkozva, hogy:
"Kérjük küldje be az Oktatási Hivatal által kiállított ( az Ön nevére szóló ) OKTV igazolást. "
Utána is néztem és megtaláltam a rám vonatkozó részt: [link]
"Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) elért eredményt a versenyeredményt tartalmazó, az Oktatási Hivatal által kiállított igazolás vagy az oklevél másolatával kell igazolni."
Nemrég megkaptam az oklevelet, és azt is beküldtem, azonban a fent idézett indokkal megint visszautasítottak. Elvileg pedig az oklevél másolatával is lehet igazolni.
Mit tegyek? Elküldjem esetleg újra?
Nem vagyok tisztában azzal, hogy mit ért igazolás alatt, a döntőbe való behívást?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!