A középszintű vizsgák az őszi vizsgaidőszakban valóban könnyebbek, mint tavasszal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:25
1/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Arra gondolsz, hogy az egyetemen könnyebb-e letudni az téli vizsgaidőszakot, mint a tavaszit?
2/12 anonim válasza:
Nem. Azt hinné az ember, hogy könnyebbek, mert ugye sok a bukott, de eszük ágában sincs könnyíteni az érettségin. Bár a mostaniaknál lehet, hogy könnyebbek lesznek.
3/12 anonim válasza:
21:30 Jah, bocsi... Én még akkor érettségiztem, amikor még csak egy fajta érettségi volt (2002) ... Bocsi, erre nem gondoltam, hogy az érettségiről van szó... nem tudok véleményt alkotni.
4/12 anonim válasza:
Kutyafülét. Ne ringasd magad ilyen illúzióba...
5/12 anonim válasza:
Hát, bárki bármit mond, szerintem töriből mindig könnyebb az őszi, mint a tavaszi.
6/12 anonim válasza:
én emelteztem tavaly ősszel. sztem nem volt könnyebb semmivel. nem is szabad más színvonalúnak lennie...
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt mondta az igazgatóm,hogy könnyebb a töri ősszel.Nekem pont az kellene. Igazából én még nem néztem végig a feladatsorokat,de gondolom így lehetne összehasonlítani. Te már végignézted,és úgy gondolod,ugye? Szerintem miért van így?
2010. júl. 31. 21:56
8/12 A kérdező kommentje:
Szerinted - bocsi ezt akartam írni.
2010. júl. 31. 21:57
9/12 anonim válasza:
Az őszi szerintem nehezebb is kicsivel...
10/12 anonim válasza:
Szerintem hasonlóra csinálják. Ugyanaz a szint, többen átnézik, nagy különbség nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!