Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerényi Gábor és Berend...

Fizikakedvelő kérdése:

Szerényi Gábor és Berend Mihály négykötetes biosz sorozata megfelelő emelt szintű érettségire?

Figyelt kérdés

Számos tankönyvet szereztem már be és a Mozaik Kiadó sorozata bizonyult számomra eddig a legszínvonalasabbnak. Azonban nem olyan rég leltem rá erre a négy tankönyvre, amely talán egyes témákat érintvén bővebb ismeretanyagot hordoz magában, mint Gál Béla kötetei.(pl: növénytannak és protisztológiának, rendszertannak egy egész kötet van szentelve)

A kérdéseim a következők:

1. Valóban mélyebb és bővebb információhalmazt tartalmaznak a kötetek, érdemes lehet ennek okán megvennem?

2. Mennyira érthető/alkalmas önálló tanulásra?

3. Szívesen várok általános tapasztalatokat is, illetve emelt szinten érettségizettek véleményét.

Itt van link a sorozathoz:

[link]

[link]

[link]

[link]

Régebbi kiadások:

[link]

[link]

[link]

[link]

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 14. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én idén emelt szintű érettségiztem biológiából. (86% lett, nem tudom az kinek milyen eredménynek számít)

Szerintem bőven elég a Mozaikos könyv. (A magán tanár akihez jártam, ő is leginkabb ezt ajánlja.)

De ha úgy gondolod szükséged van egy kis kiegészítésre ezeket is vedd meg nyugodtan, de főképp a Mozaikosbol készülj.😄

A szóbelire való felkészüléshez pedig én Kleininger Tamás:

99 témakör az emelt szintű szóbeli érettségihez biológiából című konyvet vennem meg.

(Illetve, szerintem a jo biosz erettsegi “titka” az, hogy rengeteg feladatot végigcsinálsz és van benne rutinod, érted, hogy pontosan mit szeretne kerdezni a feladatsor és a kérdésre válaszolsz.)

Remelem segített valamit a válaszom!

2020. jún. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!