Olyan kollégiumban, ahol közös a zuhanyzó, eltakarjátok a többiek előtt a péniszeteket vagy nem?
Figyelt kérdés
Lehet h hülye kérdés, de kíváncsi vagyok rá, mert szeptembertől kolis leszek. Vagy ott természetes dolog, hogy mesztelenül van az ember a másik előtt, amikor zuhanyozni készül? Illetve borotváljátok vagy nem?2010. júl. 31. 17:54
11/24 A kérdező kommentje:
az utolsónak üzenem, hogy nem vagyok kíváncsi a hülyeségekre
2010. júl. 31. 18:26
12/24 anonim válasza:
Én lány vagyok, és mikor kolis voltam,direkt mindig akkor mentem zuhanyozni mikor más nem volt ott, mégis voltak kellemetlen események! Mert az miért baj más csajoknak ha én egyedül akarok zuhanyozni?! Mi közük hozzá ha mégis látják h én ott zuhanyzok? Én se néztem meg mást szóval nem értem
13/24 A kérdező kommentje:
Irigyek voltak biztos:) Köszi, hogy válaszoltál:D
2010. júl. 31. 18:35
14/24 anonim válasza:
Én attól féltem, hogy átlag alatti leszek méretügyileg, de aztán rá kellett jönni, hogy tényleg sok volt a nagyítás a középsuliban, ott mindenkinek 16-18-20-as volt(elvileg)XD! Itt érdekes módon a legtöbbnek átlagos, valakinek kisebb, valakinek nagyobb, de csak kicsivel! Nem nézegetem én sem másokét, nem vok búza, de azért észreveszi az ember.
15/24 anonim válasza:
Ahová én jártam egyetemre, ott a koliban 2 szobához volt egy fürdő (6 fő), így nem kellett sok emberrel osztozni. Volt zuhanyfüggöny is. Általában nem mentünk be a fürdőbe, ha volt bent valaki, de nem csináltunk belőle túl nagy ügyet, ha valaki például előadásra sietett és fogat akart mosni vagy például evés előtt kezet. Senki nem volt magamutogató, de szemérmes se. Kopogni persze kötelező volt, mert gyakran előfordult, hogy valamelyikünkhöz feljött a barátnője és közös zuhanyozás volt :)
16/24 A kérdező kommentje:
Hát szeretnek nagyítani, az biztos:S Nekem is átlagos:) Köszi mindkettőtök válaszát:) Az utolsónak pedig: biztos jó lehetett egy közös zuhany:D
2010. júl. 31. 20:21
17/24 anonim válasza:
Sok sikert a kolihoz! Én is szégyenlős vagyok, de még nem tartok az egyetemnél.
18/24 anonim válasza:
De jó ám! :) A legjobb az egészben, hogy kollégium se kell hozzá, bárhol csinálhatjátok (mármint bármelyik zuhanyzóban).
19/24 A kérdező kommentje:
:D Nem egyetemre megyek, hanem gimnáziumba:) Most leszek 9.-es.
2010. júl. 31. 21:26
20/24 A kérdező kommentje:
És köszi:)
2010. júl. 31. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!