Ahhoz, hogy valaki pszichológus lehessen, miért kell jónak lennie matekból, fizikából?
Régen, mikor még érdekelt a pszichológus szakma, utánanéztem, hogy egy szakra mi a követelmény, ami között matek, fizika és még pár ilyen tantárgy szerepelt.
A matek, fizika ahhoz kell, , hogy különböző problémával küzdő betegeknek is gyorsan találjanak megoldást? (mert ugye a matekot nem bemagolni kell, hanem kell hozzá azért ész is)
Vagy ennél egyszerűbb oka van?
Remélem érthetően fogalmaztam😅
Szia! Pszichológiát tanulok:)
Vannak teljesen matekra épülő tárgyaink (statisztika) amiben ha konkrétan semmi fogalmad nincs a matekról - itt nyilván nem a 110% emelt érettségire gondolok, hanem maga az h érted v nem - akkor kb elvérzel, vagy minimum sokkal nehezebb lesz az egész és többet kell beleadni. Fizika, biosz hasonló, bár fizika egyelőre kevésbé.
De egyébként nem csak ezekkel lehet bekerülni: 1 emelt kell ugye, de gyakorlatilag bármiből, magyarból, nyelvből is lehet, nem kell matekból pont, ha abban nem vagy jó.
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!