Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon-nagyon intenziven...

Nagyon-nagyon intenziven mennyi ido alatt lehetne jogositvanyt szerezni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez szerintem az oktatód idejétől is függ. Az elméleti résszel fél hónap-hónap alatt megvagy.
2020. jún. 11. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha megvan az elmeleti resz, mennyi idon belul kell a vezetest is megcsinalni hozza?

Lehet, hogy most augusztusban elmelet, jovo augusztusban a tobbit hozza?

2020. jún. 11. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kresz vizsga után 2 éved van sikeres forgalmi vizsgát tenni. Utána újra kell kezdeni az egészet.

Én e-learningen 3 nap alatt megcsináltam a kreszt, 2 hét múlva volt a vizsga. Hogy a vezetés milyen gyorsan megy az a te és az oktató ráérésétől függ. Nekem 2,5 hónap volt kb. heti 2*2 órát vezettem. Betegség miatt 2 hét kimaradt, és a vizsgára is várni kellett 1 hetet, de összesen 4 hónap volt.

Van egyébként olyan iskola, ahol sos lehet jogsit szerezni, utána kell kérdezni ez mit jelent náluk. Én is néztem ezeket, de nemcsak baromi drága, de a vizsga mutatók is nagyon rosszak voltak. Így egy olyan iskolát választottam, aminek a legjobbak a mutatói, és normál képzés volt, nem gyorsított.

Mindenesetre nézz jól utána és kérdezd meg a neked fontos dolgokat, mert nagy simlisségek lehetnek. Pl nekem volt olyan iskola, aki azt mondta, hogy sikeres kresz vizsga után 2-8 hónap, míg tud az oktató vállalni. Vagy olyan hely, ahol x Ft a vezetési óra, de csak akkor ha heti 1*1 órát mész, ha többet akarsz, drágább, mint máshol...

2020. jún. 11. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a reszletes infot!
2020. jún. 15. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!