Kreditbüntetés ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem találtam sehol konkrétumot, de lehet, hogy nem jó helyen kerestem. Ha ismételten fel kell venni egy tárgyat az plusz kreditnek számít, mintha legelőször vettem volna fel ?
Remélem, hogy jól fogalmaztam meg a kérdésemet.
Válaszokat előre is köszönöm!
2020. jún. 6. 18:48
1/4 Trevor. válasza:
Nézd meg az egyetemed tanulmányi- és vizsgaszabályzatát. Ha felvettél egy tárgyat adott félévre és a vizsgaidőszakban nem sikerült a vizsga/nem mentél el vizsgázni/nem vettél fel vizsgát, akkor igen, újra fel kell venned. Nálunk kreditenként 500Ft-ot kell fizetni, de ez egyetemenként (és talán karonként is) eltérő. Ha egy tárgyad nincs meg legalább 2-esre, akkor értelemszerűen kreditet sem kapsz érte, hiszen nem teljesítetted. Vagy mi pontosan a kérdésed?
2/4 QQRIQ20 válasza:
Igen, ugyan úgy megkapod érte a kreditet, mintha elsőre sikerült volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és ez akkor az összesen 180 kredithez hozzájön pluszban, ha újra felveszem?
2020. jún. 7. 21:51
4/4 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit találtam, az eduline oldalán, hogy az egyetemre van bízva, hogy beleszámolja-e a 180-ba vagy pluszban hozzáadja.
2020. jún. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!