Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra, hogy...

Mennyi esély van arra, hogy felvesznek?

Figyelt kérdés
Esti gimiben szeretném befejezni a sulit. Novemberben leszek 18 éves. Tavaly már próbáltam estit, volt olyan hely, ahol azt mondták, hogy jövőre próbáljam meg.
2010. júl. 31. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre igazán nem túl sokat lehet mondani. Vagy felvesznek, vagy nem, szóval 50%.
2010. júl. 31. 02:14
 2/6 anonim ***** válasza:
én is esti gimibe végeztem. de nem értem mi a kérdés? gimibe mindenkit felvesznek, de el kell múlni 18 évesnek. nálunk (szombathely) legalábbis így volt.
2010. júl. 31. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát gondolom annyi a probléma, hogy én már több helyen hallottam, hogy estibe újabban csak 18 éven felüliek járhatnak. Tavaly pedig a kérdező még csak 16 volt szeptemberben, idén meg csak 17 lesz. Lehet, hogy eltekintenek ettől, és azt mondják, hogy na jó, az a pár hónap nem számít, de lehet, hogy ragaszkodnak a papírformához.

Bár ezt a 18 éves korhatárt én ezen az oldalon hallottam először, amikor én voltam középsulis, akkor volt egy osztálytársam, aki 16 évesen átment estire minden gond nélkül. Én később jártam estire, majd levelezőre, de akkor már 19 illetve 21 éves voltam.

2010. júl. 31. 08:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó! Igen az a kérdés, hogy fog számítani vagy nem az a pár hónap.
2010. júl. 31. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szombathelyen hol van esti gimi?
2010. júl. 31. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsónak: szombathelyen a KDG-be. csak annak rába gimnázium a neve, de abban az épületben van és kanizsais tanárok is tartják az órákat. egy héten 2 nap volt tanítás délután 2től 8ig. frankó hely! ha még nincs érettségid de szeretnél, akkor mindenképp ajánlom, munka vagy kisgyerek mellett is megoldható.
2010. júl. 31. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!