Milyen dokumentumok szükségesek az átkerüléshez, önköltséges formából az államilag támogatottra?
A kérdésem főként olyanokhoz szólna, akik már végig járták ezt a procedúrát,adtak be már kérvényt annak okául, hogy átkerülhessenek az egyetemen az önköltséges formából államilag támogatottra.
Milyen dokumentumokat kellett csatolni a kérvénynél? Egyelőre nálunk ez még sehol nincs kiírva, illetve kíváncsi is vagyok a tapasztalatokra.
Be kellett szerezni még valamilyen hivatalos irományokat, ha megvolt az átkerüléshez szükséges átlag?
Nagyon köszönöm ezt a rendkívül haszontalan választ.
Nálunk kiküldték e-mailben, hogy igenis leadható kérvény IDÉN az önköltséges formából államilag támogatott formára való átsorolásra, a dolog fordítva nem működik!
Lehet gonosznak fog tűnni, de tisztában vagyok vele, hogy a mi egyetemünkön mit lehet és mit nem, és ha már válaszolni tetszik, akkor a kérdező feltett kérdésére illik azt tenni.
Tudod, olyanról esetleg nem hallottál még, hogy egy szakon van kb 2 államilag támogatott hallgató mert több mondjuk nem érte el a ponthatárt, mert annyira magas volt?! És szerinted az állam szakonkét maximum 2 diákot képes támogatotton tartani?
Nem igazán ajánlom neked itt gyakorin a válaszolgatást, mert vannak a felfogóképességeddel gondok.
A kérdésemre pedig rohadtul nem kaptam választ, mikor tetszett leírni nekem, hogy milyen dokumentumok szükségesek? Annyira elragadott nyilván a nagy eszed, hogy ezen az apróságon, a kérdésemen átsiklottál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!