Ha fel vagyok mentve idegen nyelvből, attól még mehetek egyetemre és lehet diplomám?
Felvin, minden szakhoz kulon fel van tuntetve. (Illetve az iskolak honlapjan is megtalalhatoak az informaciok) Nagyon sok mesterkepzes nem csak egy,hanem mar 2 nyelvi kovetelmennyel "indul". Ezt ertsd ugy hogy neked nem lesz eleg csak egy nyelvvel szenvedni ahhoz hogy megkapd az alap diplomad. Illetve, ezt ne vedd rosszul, de idegennyelv nelkul el fogsz veszni egyetemen, ha annyira nem megy hogy felmentes kell(mindegy milyen szakot valasztasz).
+ egy dolog. Az egyetem nem egyszeru..szamolnod kell azzal hogy a kovetelmenyek a kozelebe sincs annak, mint amit eddig megtapasztaltal.
Gondold at..aludj ra egyet, es ha tenyleg szeretned, akkor kezd bele mar most!
Am szerintetek mikor a legalkalmasabb letenni a középfokú nyelv viszgát? Hányadik osztályban? Ugy osztanám be a dolgaimat.
10-et találtam a legalkalmasabbnak, mert 11-es osztályzatok már bele tartoznak az érettségibe a 12 osztályba meg már érettségi és arra kéne készülni.
Ez egy jo kerdes, de szerintem a legjobb akkor amikor ugy erzed keszen allsz ra. En ugy voltam vele, hogy jobb hamarabb letenni, meg ha nem is lesz a leheto legjobb % ( es foglalkozhatok massal), kesobb meg ugyis raersz fejleszteni a tudasod, foleg ugy hogy ha elertel B2 szintre akkor mar konnyebben tudsz egyedul fejlodni. (sajat tapasztalat.)
Barmit is dontesz sok sikert hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!