Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha már nem vagyok...

Mi a teendő ha már nem vagyok diák?

Figyelt kérdés

1 éve érettségiztem gimnáziumban. Miután egyetemre nem mentem így megszűnt a tanulói jogviszonyom, ami ugye azt jelenti hogy ha nincs munkaviszonyom akkor a TB-t magamnak kell fizetni. Jól írom?

Ha ugye megszűnt a tanulói jofviszonyom és már nem vagyok diák akkor szükséges magam regisztrálni munkakeresőként? Vagy ez hogy működik? Melyek a teendők?

A másik kérdésem pedig az hogy ha OKJ képzésre akarok járni ami ugye hétvégi napokon van hetente akkor csak fizetősre mehetek vagy a munkaügyi által is lehet jelentkezni? Ha igen hogyan és mik a feltételek?

Milyen kötelezettségeim vannak ha már nem vagyok többé diák?

Elore is koszonom ha segitesz

2020. máj. 30. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, magadnak fizeted, havi 7 ezer körül van. Szépen bemész az illetékes kormanyhivatalba, és megérdeklődöd a menetét.

Munkaugyihez megéri jelentkezni, próbálnak majd neked allast találni, de egy idő után úgy tudom, hogy ha semmit nem fogadsz el, kiraknak. Nem kotelezo regisztralni, de ha magadtól nem megy a munka talalas, itt próbálkozhatsz. Pénzbeli támogatást nem kapsz tőlük, neked sem kell fizetned érte mert regisztráltál náluk.

2020. máj. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!