Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Eltések, melyik kolikat...

Eltések, melyik kolikat ajánljátok? Hova jelentkezzek?

Figyelt kérdés

Fel fognak fenni az Eltére. A közösségi élet, a társaság és a bulik miatt nagyon szeretnék kolis lenni. :)

Melyik koliról mi a véleményetek? Melyikeket jelöljem meg elöl?

A higiéniai körülmények és az igényes lakhatási környezet nálam nem szempont. Eddig is kolis voltam, igénytelen vagyok. :D

Olyan 35 pontom lesz, elég lesz vajon?

2020. máj. 29. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:

KCSSK-ban elvileg jó a társasági élet, de küldtek nekem a szobákról képeket és hát elment a kedvem az egésztől, mondjuk nekem fontos, hogy ne legyen igénytelen a környezetem.:D Az is fontos szempont viszont, hogy a karodhoz melyik van a legközelebb, már, ha nem akarsz hajnalban kelni, ha esetleg reggel 8-kor kezdődne egy órád.

NUK-ban vannak hetente események, ahol lehet ismerkedni. Nagyon szép, tiszta, új szobák vannak, hiszen kb. két éve újították fel. Az egyetlen negatívumnak azt tudom mondani, hogy nagyon messze van. Az legtöbb kartól mindenképp.

A többi kolit csak említésszerűen ismerem, de azért remélem tudtam egy kicsit segíteni. :)

2020. jún. 1. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 1. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!