AZ én helyemben milyen témát választanátok?
Figyelt kérdés
Szept. végén vizsgázom németből. Itt van a nyakamon, de egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Készitenem kell egy 30 oldalas projektmunkát egy bizonyos témával kapcsolatban. Egy kikötés van, hogy legyen valami német vonatkozása. Miről lehetne egyáltalán ennyit irni? :S TI miről irnátok, ha most nektek kéne ezt csinálni? Volt/van pár ötletem, de vhogy nem tartom őket megfelelőnek, bár ha nem találok ki mást, maradok az egyiküknél.2010. júl. 30. 13:41
1/5 anonim válasza:
1-2 világháború talán, nagyon sok mindent lehet rőla írni
vagy: egy német város, nevezetes hely
vagy: német zeneszerző, színész, na szóval híres ember életrajza
2/5 anonim válasza:
Magyarországra vándorolt németek sorsa és kitoloncolása az II. világháború után.
Azért jó téma, mert sokan élnek még, akik tapasztalatból tudnának neked történetek mesélni, így sokkal hitelesebb is lenne.
3/5 anonim válasza:
Német kultúrával, történelemmel kapcsolatban valami, mert akkor látják, hogy érdekel...
4/5 anonim válasza:
a mai Magyarországon élő német közösség helyzete, kitérhetnél ezzel kapcsolatban a magyar és a német oldal véleményének összehasonlítására
5/5 anonim válasza:
Hát mondjuk ha voltál már Németországban, akkor leírhatnád, hogy merre mikor és hogy akikkel találkoztál, milyen emberek voltak, aztán leírhatnád, hogy ugyanez hogy megy, mikor németek jönnek hazánkba. Én ezt írnám, rem. hogy segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!