Lehet úgy igényelni diákhitelt hogy szept.15-én jöjjön meg és ne okt.15-én?
Figyelt kérdés
Meddig kell igényelni, hogy még szeptemberben megjöjjön?2010. júl. 30. 08:05
1/9 anonim válasza:
"Meddig kell igényelni, hogy még szeptemberben megjöjjön?"
- Minél hamarabb. De mindenképp csúszhat.
2/9 A kérdező kommentje:
És hogy tudom igazolni, hogy már felvettek?
2010. júl. 30. 08:17
4/9 anonim válasza:
Semmiképp nem kapod meg szeptember 15-én, októberben van az első utalás. Azoknak is, akik már korábban is kapták. Kell nekik egy hónap az adatokat feldolgozni.
5/9 anonim válasza:
bocsi az offért:) Ha költségtérítéses leszek és abból akarom fizetni, akkor hogy tudok beíratkozni a hitel nélkül?
6/9 anonim válasza:
10:06: ez egyetemtől függ. Ha már beíratkozásnál kérik, akkor valahonnan össze kell szedni. Ha még ráér, akkor talán a diákhitel átutalásáig ráér.
7/9 anonim válasza:
Ha a tandíjat akarod fizetni a diákhitelből, akkor azt jelezni kell az iskolának. Ilyenkor kitolják a fizetési határidőt október közepéig.
9/9 A kérdező kommentje:
Ja értem. Akkor marad az október. Köszi
2010. júl. 31. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!