Érdemes lenne ezt elvégeznem?
Van egy szakmám, amit még szakmunkásban szereztem, illetve idén érettségiztem le. Sajnos felsőoktatásba nem vettek fel, de már beletörődtem, pótfelvételit nem adok nem, nincs elegendő pénzem rá, illetve nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy valóban azt szeretném csinálni.
Arra gondoltam, hogy elmegyek egy OKJ-s képzésre, mégpedig Idegenforgalmi-szakmenedzser a "kiszemeltem". Szeretnék a későbbiekben külföldön dolgozni, szívesen lennék szállodában például.
Két gondom azonban van. Az egyik, hogy nem tudom a nyelvet, mert alig tanultuk... El lehet kezdeni szinte a nulláról a tanfolyamot? Esetleg ha tudnék, akkor mellette járnék magántanárhoz.
A másik az, hogy mivel van egy szakmám, így már nem is lenne ingyenes, nem? Nagyon sokba kerülne?
Előre köszönöm a segítséget/ket! :-)
ha már van egy szakmád, akkor fizetős lenne..
ma már minden tanfolyam elég dréga, a legolcsobbak errefelé 50-65 körül kezdödnek, amire én járok most, az pl 260 ezer ft.
Nyelvismeret nélkül szerintem mást válassz, ne idegenforgalmi képzést. De te tudod mennyi pénzed, meg idöd kitartásod van tanulni. Minden rajtad mulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!