Mi az OKJ bizonyítvány angolra történő fordításának menete, úgy hogy Amerikában tudjam hasznát venni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 10:41
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okosítást. Képzeld, idáig én is eljutottam. Majd ha már mindenkit elláttál ilyen szuper tanácsokkal a gyakorin, akkor javaslom a Google-t én is, hogy megtaláld a "menet" szó jelentését, mert képzeld, ez egy icipicit bonyibb dolog, mint lefordíttatni, hiszen valószínűleg nem fogadnak el bármit az USA-ban. A jövőben olyan segítőkész hozzászóló válaszát várom, aki túl van már ezen és sikeresen elfogadásra is került.
A hozzád hasonló frusztrált karanténbajnokok meg kíméljenek meg a "segítő" szándékuktól.
2020. máj. 11. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!