Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a nehezebb a Kalkulus...

Melyik a nehezebb a Kalkulus vagy a Diszkrét matek?

Figyelt kérdés

Idén megyek infos egyetemre. Emelt matekon tanultunk derivalni, integralni, ami ugye a kalkulushoz tartozik, ez viszonylag jobban megy már.

Viszont diszkrét matekhoz lövésem sincs milyen lehet(matrixok, logika, komplex szamok)

Ti melyiket éreztétek, könnyebbnek/nehezebbnek?

2020. máj. 11. 08:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Én proginfora jártam, ez volt az első évem. Én is emelteztem matekból, és így a kalkulus kb semmi problémát nem okozott eddig, ha stabilak az alapjaid, szerintem nem lesz vele gondod. A dimat meg olyan, hogy ha odafigyelsz gyakokon akkor az sem vészes, csak ne ijedj meg tőle ha valamit nem értesz elsőre, az egyetemi tanároknak mániájuk olyan kifejezéseket használni amikről azt gondodják, hogy gimiben tanultad, pedig nem :)) Egyébként a csoporttársaimnál elég változó volt, hogy kinek melyik volt a nehezebb, de főleg azok estek ki matekos tárgyak miatt akik középszinten érettségiztek, és ott sem ők voltak a legjobbak. Egyszóval ha vannak alapjaid, és emelteztél akkor szerintem nem kell félned ezektől.
2020. máj. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!