Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » MI történik, ha nem megyek el...

MI történik, ha nem megyek el megtekinteni az érettségit?

Figyelt kérdés

Megírtam az érettségit, nekem csak egy emelt szint kellett idén a felvételimhez, mert már van érettségi bizonyítványom. Mi történik akkor, ha nem megyek el a megtekintésre? Esetleg van rá mód, hogy elektronikusan, szkennelve elküldjék a feladatsort? Az államtitkár mondott valami ilyesmi opciót, csak sehol nem találok róla infót. Az a baj, hogy valószínűleg tömegközlekedéssel tudnám csak megoldani, amit még azért el akarok kerülni, amig tart ez a veszélyhelyzet, meg nincs is már annyi szabim most munkahelyen. Ha nem mennék el, akkor úgy veszik, hogy elfogadtam automatikusan akárhány pontom lett?

Egyébként a tanúsítványt nem postázzák ki? Elvileg a diplomát is postán kiküldik idén, érettségit akkor miért személyesen vegye át az illető?

#érettségi #szint #megtekintés emelt
2020. máj. 10. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem mész el a megtekintésre, nem tudsz visszajelezni, ha van esetleg eltérés a javítókulcs és az érettségid javítása között. Azaz ahogy írod, elfogadod automatikusan a pontokat.

A tanúsítványt viszont postázzák.

2020. máj. 11. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi a világon. Én azt se tudtam, hogy meg lehetett volna tekinteni. :D
2020. máj. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!