Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a Jaschik...

Ti mit gondoltok a Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnáziumról?

Figyelt kérdés

Jővőre muszáj mennem valahova, és ez nagyon jó sulinak tűnik.

Viszont:

Nem találtam fogadóórákról semmit, és véleményeket szeretnék kérni tőletek. Főként azoké számít akik oda jártak/járnak.

Normális válaszokat várok. Köszönöm

2020. máj. 8. 07:52
 1/5 anonim válasza:

Hát igen.. Most minden iskola a feje tetejére állt és a fogadóórák is borultak.:D

Idén érettségiztem. Úgy érzem, hogy nagyon szerencsés vagyok, mert nagyon sok értékes és számomra fontos emberrel találkozhattam itt, akik csak még inkább megerősítettek abban, hogy ha elég sokféle ember jön össze abból csak életre szóló élmények keletkezhetnek.

Úgy gondolom, hogy az, hogy milyen a közösség, és a hangulat nagyon nehéz elsőre ítélni, mindig változik. Elvégre mi felelünk mindezekért, ennek függvényében nagyon király, de keserves évek is lehetnek. Évről évre mindig kicsit más. Van néhány "problémásnak" titulált tinikorban lévő gyerek is, akik lázadnak akkor is, amikor éppen nincs miért, de ez bárhol előfordulhat és őket a legnagyszerűbb nézni, hogy miután leveszik ezt a maszkot milyen emberekké válnak, mert ez is elmúlik.

Az biztos, hogy vannak, akikhez nagyfokú türelem szükséges legyen az tanár vagy diák. De végső soron visszanézve megéri.(ezt így azoknak, akiket a negatív kritikák is elértek illetve nagyon érdekelné a közhangulat vagy valami, mert mindenhol van árnyoldal és nehézség, van ahol aránylag néha több.)

A szakokon, ha olyan tanárokat fogtok ki akikkel tudtok együtt dolgozni nagyon gördülékenyen haladhat a munka és rengeteg hasznos tanáccsal tudnak ellátni. Ha nem arra a szakra vesznek fel, ahová szeretted volna, akkor sem kell csüggedni, mert az első évben mindegyiket ki fogod próbálni és át lehet jelentkezni. Más irányok is megtetszhetnek a grafikán kívül illetve az ott szerzett ismereteiteket is fel tudjátok majd használni. Magasak az óraszámok, de ezt szerintem mindenki sejti, aki szakmát is tervez tanulni az általános tárgyak mellett, és csak elsőre hangzik ijesztőnek. A lényeg az időbeosztás.

2020. máj. 29. 18:56
 2/5 anonim válasza:
Vannak esetleg konkrétabb dolgok, amikre kiváncsi vagy?
2020. máj. 29. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Első kommentelőnek köszönöm :)

Másodiknak: igen, a grafikus, és a fotográfus szak érdekelne igazán, bármit tudtok róla kérlek írjátok meg :))

2020. jún. 30. 22:04
 4/5 Lucaaa_vagyok válasza:
Sziasztok! Innen valaki meg tudja mondani ,hogy milyen nehéz bekerülni? És a szakokat is valaki le tudná írni! Koszi a valaszlt elore is
2020. nov. 24. 22:00
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom ha most írok akkor van e rá esély hogy valaki válaszoljon de lenne néhány kérdésem a sulirol :))
2021. jan. 15. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!