Akkor az érettségi az ennyi volt? Vége kész? Szóbeli nem lesz eleve, az írásbelik elfogytak? Ez volt a „nagy érettségi“ amire 4 évig spannoltam magam?
megvan a 4 írásbeli. Az 5. választott tárgy már meglett tavaly előrehozottként.
Szóbeli nem is lesz.
Akkor az érettségi a mai angollal ki is fújt részemről? Ennyi volt a „nagy“ érettségi, amire 4 évig készültünk? Mert erre kár volt nem 4 évet, még 1-et is készülni.
Az emelt matek na az igen, az nem semmi volt, de az összes többi az lófütykös.
Igen, könnyebb mint nekünk volt. De nekünk volt lehetőség szóbelin javítani nekik nincs. Pl nekem a matek úgy lett meg h szóbeliztem, de itt aki bukik az majd megy pótvizsgára.
Mai fejemmel én se paráznék rá,de ez egy első komoly vizsga meg minden. Sok mindent lehet hasznalni érettségin,töri atlasz stb abba 80% benne van minden. Szerintem aki nem készül rá semmit ezeket használva is megvan a kettes.
Aki írásbelin 12% és 24% közötti eredményt ért el, annak ebben a vizsgaidőszakban is lesz szóbeli.
"Aki írásbelin 12% és 24% közötti eredményt ért el, annak ebben a vizsgaidőszakban is lesz szóbeli."
Ez engem nem érint én kb a max pontszámot remélek mindenből.
"Ja csalás. Szóbeli nélkül érettségit se adnék senkinek. "
Akkor irány Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és nála jelentsd a csalást. Ő írta alá a szóbelik eltörléséről szóló kormányrendeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!