Szerintetek az alábbiak alapján eltudnék végezni egy jogi egyetemet?
Tisztában vagyok vele, hogy a képességeimet így senki nem tudja megmondani. Úgy értem a kérédst, hogy az alábbi előtanulmányaimmal, érdeklődési körömmel kapcsolatban van-e értelme egyáltalán elkezdeni.
Szóval:
Közgazdasági szakgimnáziumba jártam, ott is tanultunk egy félévig jogot, de az nagyon lightos, egyszerű volt.
Ezen kívül van egy pénzügy-számviteli ügintéző OKJ-m. Jelenleg közgazdásznak tanulok.
Nem igazán érzem magaménak a számvitelt és a pénzügyet, viszont a jog mindig is valahogy vonzott. Imádom a törit és olvasni is nagyon szeretek. Emelt történelem érettségire készülök.
Mindig is humános beállítotságú voltam, bár valahogy mégis a reál oldalon kötötem ki, de ez nem érdekel.
Mi kell ahhoz, hogy megtudjam csinálni a jogász képzést?
Elszántság, mint mindenhez.
Rossz középiskolai matekosok is elvégzik a közgázt vagy a progmatot ha szintre hozzák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!