Minek megy valaki gimnáziumba, ha utánna nem akar továbbtanulni?
az is lehet, hogy azért járnak nyelvi tagozatos osztályba, mert nyelvet szeretnének tanulni:) vagy szülői nyomás... vagy úgy érezték, hogy az általános iskolai eredményeik alapján gimiben van a helyük; vagy nem tudtak olyan területet választani, ami érdekelte volna őket....
az élet nem fekete-fehér:)
Én emelt matekos osztályban tanulok, jövőre fogok ballagni.
Azért jöttem ide, mert:
-szakmunkásképző... fizikai munkát nem bírnék végezni
-szakközépiskola... olyan szakok vannak, amik nem érdekelnek, és akik oda mennek, nem teljesen 100-asok (mondjuk az osztálytársaim se, de ez egyéni szocprobléma)
-gimnázium: ide járok, azért nem sima gimi, mert az olyan snassz, legalábbvalamilyen irányba sikerüljön többet tanulnom (matek)
azért nem nyelvi, mert csak németre vettek volna fel, de én angolra szerettem volna járni. Így maradt a matek. De pl én kémia szakra fogok felvételizni. Van olyan ismerősöm, aki ezért ment nyelvire, mert szeretne egy nyelvvizsgát meg emelt érettségit a pontjai miatt, és ott legalább meg tudja tanulni. De nem BTK-ra megy nyelvi szakra, hanem andragógiára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!