A Redmenta jelzi azt a tanárnak, ha más ablakot nyitok meg/Skype beszélgetésben vagyok?
Figyelt kérdés
Főleg középsulisok segítségét kérem, akik már írtak dolgozatot ezen a felületen :D
Holnap lesz egy dolgozatom, és pár emberrel készülök beszélgetésben lenni, de nem akarom, hogy emiatt bukjon az egész.
(Ps.: "Inkább tanulj" kommenteket nem is kérek. Tanulok, de nem fogom elszalasztani a lehetőséget :P)
2020. máj. 4. 16:58
2/4 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok de többször használtunk mi is redmentát eddig.
nem jelzi, nyugi :)
3/4 anonim válasza:
Aranyos, hogy az edubase azt állítja, hogy kijelzi. De az ellen, hogy ha pl. gépen ír a tanuló, és közben telefonról csetel, már nem tud mit tenni.
(Ezért van olyan tanár akivel hívásban kell lenni teszt kitöltés közben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!