Nagyon gáz, ha nincs szótáram emelt angol érettségire?
Figyelt kérdés
Igazából szerintem szótár nélkül is menne a vizsga, de ki tudja, előfordulhat, hogy szükségem lesz rá. Nyelvvizsgán össz 1 db szót kellett kinéznem belőle.
Szerintetek rendeljek egyet, ideér szerdáig?
Vagy hagyjam ahogy van annyit nem ér?
2020. máj. 4. 00:39
12/16 anonim válasza:
Én nem viszek, engem eleve úgy készítettek fel, hogy ne használjak, ne azzal csesszem el az időmet.
13/16 A kérdező kommentje:
Azóta szereztem, azért köszönöm mindenkinek!
Én sem tartom valószínűnek, hogy használnám, de nekem egy pont is számít, mivel határeset a felvételim, hogy sikerül-e.
2020. máj. 5. 18:44
14/16 anonim válasza:
Na szuper :) Sok sikert a vizsgádhoz!
Nem mellesleg a szótár HELYES használata a legkevésbé sem időelcseszés. Persze ha nem tudod használni, akkor az, de elég szomorú, ha erre az iskolában nem tanítják meg a diákot. Ez is része kell(ene), hogy legyen a nyelvoktatásnak, vizsgafelkészítésnek.
16/16 A kérdező kommentje:
Egyszer kellett használnom, egy szót néztem meg, hogy hogyan van helyesen írva.
2020. máj. 12. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!