Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az olyan iskolákban ahol...

Az olyan iskolákban ahol egybe vannak a 11-12 évesek is és a 17-18 évesek is, ott a nagyok milyenek a kisebbekkel?

Figyelt kérdés
Milyen iskolának nevezik az ilyet?

2020. máj. 2. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Nyolcosztályos gimnázium? Amúgy én ilyenbe jártam, igaz, csak kilencediktől. Én nem emlékszem, hogy bármilyen kontaktusban lettünk volna a "kicsikkel", legalábbis én nem.

Mondjuk egyházi iskola volt, nálunk nem volt divat a szemétkedés.

2020. máj. 2. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
12 évfolyamos iskolák. De tudomásom szerint már legalább 10-15 éve beszüntették ezeket. (Legalábbis a környékünkön az összes ilyen sulinak bezárták a gimnáziumi részét, állítólag központi utasításra.)
2020. máj. 2. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Gimnáziumokban szokott lenni ez a kisgimi rész, tehát az ált. 5-8ig már gimnáziumban tanulnak a gyerekek.

Mikor gimis voltam, semmi különleges dolgot nem vettem észre, hogy a nagyok bármit is csináltak volna a kicsikkel. Ha történt is valami, csak segítették őket.

2020. máj. 2. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenbe jártam, de az jelenleg is általános iskola (5. osztálytól, előtte 1-4 osztály az 2 utcával lejebb a kis iskolában volt) szakiskola meg szakgimnázium. Nem sok kontakt volt a kisebbekkel, mindenki el volt a saját osztályával/évfolyamával.
2020. máj. 2. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Nyolcosztályos gimnázium.

Én ilyenbe jártam, a legidősebbek, akikkel volt kapcsolatunk, 3 osztállyal voltak feljebb, tehát 5.-esként a 8.-osok. Ez is azért, mert ott voltak testvérek, rokonok...

A végzősök olyanok voltak, mint a Mikulás, sose tudtuk, kik ők, de mindig örültünk az érettségi szünetnek, amit ők hoztak. :D

Végzősként néha benéztem a lépcsőn felfelé menet az ötösikesek termébe, hogy milyen cukik és milyen rosszak, és ennyi.

2020. máj. 2. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányom járt nyolcosztba, első nap a nagy lakli gimisek cipoelték a kicsik táskáját, tele tankönyvekkel. CSerébe a pöttömök ártatlan bociszeekkel beálltak eléjük a mnezán a sorba, mert ők még csak 10 évesek és éhesek :)

Szerintem ezekben az iskolában azért nincs ilyen gond, hogy a nagy bántja a kicsit, emrt jellemzően az értelmesebbje jár ilyenbe.

2020. máj. 2. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom járt olyan gimibe, de nem volt konfliktus mindenki el volt a saját osztálytársaival és az évfolyam társakkal.
2020. máj. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!