Átsorolásnál hogyis van ez?
Figyelt kérdés
Mérnökin vagyok államin.Ugye szeptemberben vettek fel egyetemre és elégé rosszul sikerült az első félévem...Mire észbe kaptam addigra már elúszott sok tárgyam.Aztán ugye az volt a terv,hogy a maradék kredit számot majd a tavaszi félévemben teljesítem ami kell és bent maradok államin.Aztán közbejött 1-2 dolog,meg közben egy csomó tárgyat nem hirdettek meg éd így esélytelen nem lett volna meg az átlag.Így passziváltattam a mostani félévemet és akkor már csak szeptemberben veszem fel a tágyaimat újra és akkor meglesz elvileg az átlag.De most nem olyan rég volt a kormány határozat,ami miatt ugye idén nincs átsorolás.De,ha én szeptemberben vissza megyek és előről kezdem a tárgyakat akkor az hogy van?Érvényes az átsorolás arra a félévemre,tehát ha nem jön össze,akkor nyáron átsorolnak,vagy pedig a mostani őszimet,ami volt az nem számítják bele,csak azt a kettő félévet amit menni fogok?És ha nem jön össze a kredit,akkor mi lesz a jövő évi tavaszi félévemel?2020. ápr. 27. 19:31
1/1 anonim válasza:
Átsorolás csak nyáron van, és akkor nézik meg az utolsó 2 aktív féléved átlagát. Idén ez elmarad.
Tehát ha most ősszel meg jövő tavasszal vissza mész egyetemre, akkor jövő nyáron ezeket nézik majd meg.
“ Érvényes az átsorolás arra a félévemre,tehát ha nem jön össze,akkor nyáron átsorolnak,vagy pedig a mostani őszimet,ami volt az nem számítják bele,csak azt a kettő félévet amit menni fogok?És ha nem jön össze a kredit,akkor mi lesz a jövő évi tavaszi félévemel?”
Ezt a részt nem igazán tudom értelmezni, de a fenti az irányadó. Ha mondjuk elrontod a mostani őszidet is, tavaszira megint passzivalsz, akkor jövő nyáron nagy valószínűséggel átraknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!