Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű érettségi de...

Emelt szintű érettségi de mégis hol?

Figyelt kérdés
Sziasztok első sorban azokhoz szól, akik idén emelteznek kaptatok már bármi infót róla, hogy az emelt szintű értettségit hol kell megírnotok? (én most Fejér megyéről írok) Eredetiek szerint a magyar évről évre a telekiben szokott lenni a matek pedig ha jól tudom a Széchenyi-ben, de most is ugyan így lesz?

2020. ápr. 25. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd a behívón rajta lesz, amit jövő héten legkésőbb meg kéne kapnunk.. még én sem kaptam meg.
2020. ápr. 25. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
Nekem már megjött a behívó!!! E,-mailbe küldték csütörtökön vagy pénteken, és vissza kellett igazolni, hogy megjött
2020. ápr. 26. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt az e-mailt kaptam, hogy kedden kapom meg a meghívót fizikai és digitális formában is.
2020. ápr. 26. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én se behívót, se e-mailt nem kaptam, de nagyon remélem, hogy a jövő hét során megjön és nem nekem kell majd telefonálgatnom, hogy azért legyenek már szívesek közölni, hova menjek mégis.
2020. ápr. 26. 09:40
 5/6 Mros válasza:

Én pont tegnap kaptam meg.

Benne voltak a közép szintű Érettségik helyszínei és természetesen az emelt Érettségi helyszíne is.

Fog valaki Miskolcon Német emelt Érettségit tenni?

2020. ápr. 26. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 nappal ezelőtt kaptam emailben de azt a sulitól kaptam,értesítés,hogy hogy lesz mikor,melyik terembe és suliba.
2020. ápr. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!