Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvin szerintetek frissíten...

E-felvin szerintetek frissíteni fogják a változások függvényében a megjelent statisztikákat?

Figyelt kérdés

Nem unatkozom, komolyan érdekel.

Pl a nem érettségizőket kiveszik a jelentkezők közül stb.

Előre is köszönöm! :)

2020. ápr. 25. 01:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem majd csak akkor, amikor látják, hogy kitől nem jöttek be érettségi eredmények június végéig, mert addig ők sem tudják kik azok, akik végül lemondták, nem mennek be. Bár onnan meg már csak pár hét a ponthatárhirdetés, lehet nem foglalkoznak vele. Felvin pedig nem is biztos, hogy minden halasztó törli a jelentkezését. (Nem is tudom van-e ilyen opció? Bár gondolom igen.) Pedig én is kíváncsi lennék, hogy végül mennyi “vetélytársam” maradt. :D
2020. ápr. 25. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Te merre mész?

Én orvosira, nagy a túljelentkezés... Pont ezért érdekelne :D

2020. ápr. 25. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Állatorvosi, ott is majdnem ötszörös, bár általános orvosihoz képest még kevés is. :D Remélem azért jön majd róla valami infó, neked pedig sok sikert! :)
2020. ápr. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!