Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi számít nyomós indoknak,...

Mi számít nyomós indoknak, hogy specializációt módosítsak?

Figyelt kérdés

Nem arra a specializációra kerültem be, amelyikre eredetileg szerettem volna (korlátozva volt a létszám) és elkezdtem a másikat amire felvettek. Ezzel sem volt nagy bajom (adtam neki egy esélyt, megpróbáltam, tanultam, rájöttem egész érdekes ez is) és igazából nincsen olyan nagy jelentősége (annyi, hogy a specializáción belül kell szakdolgozat témát választani). Viszont sokáig nem tetszett és bántott, mert én nem ezt szerettem volna. Aztán az egyik tanárral lett egy kisebb konfliktusom is. Én azt gondolom, hogy teljesen normálisan álltam hozzá a tárgyhoz és a feladatokhoz, próbáltam a tőlem telhetőt megtenni. Viszont ő nagyon bunkó, lekezelő, szerintem már-már megalázó stílusban beszélt hozzám (pl. én ilyet biztosan nem tudok írni és biztosan azért nem beszélek többet az órán, mert nem is beszélem a nyelvet (idegen nyelvű óra), különben se hazudjak neki mit képzelek magamról). Mondvacsinált okokkal lehúzta a jegyeimet, többször meg akart buktatni (pl. meggyanúsított, hogy másolom a beadandóimat, aztán mikor nem tudta nekem bizonyítani, akkor kitalált valami mást). Aztán végül már csak úgy nem adott nekem semmiféle visszajelzést, semmilyen jegyet stb., csak az órákon tovább csesztetett, és végül megbuktatott. Ezt a tárgyat csak ő tartja (és a legtöbb tárgyat ő tartja a specializáción belül), és ugye mindenképpen teljesítenem kellene, ha ezen a specializáción maradok.

Szóval ez így összességében azt eredményezte nálam, hogy már nagyon elegem van ebből. Lehet jobb lenne váltani még most is (jövőre végzek). Viszont azt a választ kaptam, hogy csak nyomós indokkal van erre lehetőség, de nem tudom mi számít nyomós indoknak...

2020. ápr. 23. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!