Sikerülni fog a kémia érettségim?
Hogy egy év elég e? :D
Igen, elég arra hogy megtanuld a kémiát, a bioszt, a fizikát és belenézz kicsit a földrajzba, ha esetleg mást választanál felvételi tárgynak...
A viccet félretéve bőven elég, én idén érettségiztem, szóval még friss emlék, és utolsó 3 hétben kezdtem el kémiázni, 5ös érettségim lett.
Különben sokan fikázzák a kémia középsziintet, mondván hogy miylen könnyű, pedig nem az.
Persze ha most elkezdesz tanulni akkor nagyon simán menni fog, mondom én pár hét alatt fejlődtem 5ös szintre, te ha most elkezded és nem sokatd e rendszeresen tanulsz, 90+-t tudnál írni ezt garantálom.
Ja és egy jótanács, számolásokkal ne nagyon foglalkozz :DD
Szinte mindig nagyon primitíveket tesznek bele, én hülye órákat szenvedetm ph-s számolásokkal, és ilyen tömegszázalék-szintű feladatok voltak... Szóval én azt mondom inkább elméletre tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!