Érettségizhetek idén?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem emelt szinten történelemből, viszont idén is jelentkeztem. Fennálló helyzetben én érettségizhetek, mert az ismétlő érettségire vonatkozóan nem hallottam semmit.2020. ápr. 17. 00:30
1/5 anonim válasza:
Én is ismétlő vizsgát fogok tenni és én azt olvastam, hogy igen. Mindenki érettségizhet, akinek szükséges a továbbtanuláshoz, akinek pedig nem azok majd ősszel fognak érettségizni.
3/5 anonim válasza:
Ez abban az esetben is igaz ha nem emelt szinten szeretnék érettségizni? Illetve egy tantárgyból emeltre lett befizetve, másik tantárgy pedig egy javító lenne.
5/5 anonim válasza:
Köszi, ámbár az kimaradt h jelenleg BGE FOSZKRA "járok" De szeretnék az új érettségivel, átkerülni a 4 éves normál tagozatra.. Ehhez kellenének a + pontok.. / a lányom nevében beszélek, mielőtt valaki azt írná h ilyen sügér vagyok.. :D erről ő nem is tud.. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!