Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » OKJ vizsgákról tudni már valamit?

OKJ vizsgákról tudni már valamit?

Figyelt kérdés
Ugye érettségin csak írásbeli lesz, nekem OKJ vizsgám is lesz májusban, de erről nem találtam semmit. Vagy még nincs semmi hivatalos?

2020. ápr. 16. 17:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
Reméljük megtartják a vizsgákat. Mondjuk a gyakorlati vizsga nehezen lesz kivitelezhető,de bízunk abban,hogy megoldják.Ápolói vizsgám lesz,és ugye a kórházba nem lehet bemenni..
2020. ápr. 17. 19:10
 12/12 anonim válasza:

Sziasztok! Én is elvagyok veszve a más-más infókban. Valahol függesztik, valahol írásbelit ír. Nekem februárban megtartottak az írásbelit, márciusban lett volna a szobeli,gyakorlat... senki semmit nemtud.

számomra vicces, hogy szóbelit mindenhol szűkítik érettségi, nyelvvizsga... de egy "kisebb" (diplomám mellett) tanfolyamon mint az OKJ-t meg nem képesek amiért fizetek is elég sokat mivel a papír számít nekem csak.

2020. ápr. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!