Megkapom a diplomám, ha 2005-ben kezdtem és 2010-ben záróvizsgáztam, de semmilyen nyelvvizsgám sincs?
Sziasztok,
Széchenyi István egyetem Közlekedésmérnök szakán végeztem 2010-ben. 2005-ben kezdtem tanulmányaimat.
Úgy alakult, hogy még nem nyelv vizsgáztam, semmilyen modul semmilyen szintjén nincs papírom.
Őszintén szólva nem tudok eligazodni a tanulmányi osztály közleményén, meg a kormányét se volt időm böngészni, abba bízok itt gyorsabban választ kapok :)
Köszi szépen előre is.
Utolsóval értek egyet! Igazságtalan, mert általában aki ennyi idő alatt nem szerez meg, az sose akarta igazán.
Véleményem szerint a munkáltatók egyébként számon fogják tartani, hogy a nyelvvizsga nélküli diplomák nem azonos kaliberűek a többivel. Persze most nem azokról az egyetemistákról beszélek, akik idén végeznek, hanem azokról, akiknek súlyos évek alatt nem sikert.
Az utolsó két válaszolótól kérdezném, hogy miért baj?
Tehát ha neketek van nyelvvizsgátok akkor ti hátrányban vagytok azzal szemben akinek nincs?
Elévül netán a nyelvvizsgátok?
Egy intrjún esetleg azt fogják mondani, hogy köszönjük de nekünk a nyelvvizsga nélküli delikvens kell?
Ne szórakozzatok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!